PC Service

Szolgáltatásaim

Telepítés

Vállalom asztali számítógépek, laptopok Windows rendszerű telepítését. Nem maradhat el természetesen az illesztőprogramok telepítése sem, melyek a gép és a hozzá kapcsolt perifériák (pl. nyomtató, szkenner...) optimális működését biztosítják. Valamint a frissítések alkalmazása is része a műveletnek.

Programok telepítése

A számítógépen futó programok telepítését is kérheti. Az alapvető programokat installálom a gépére. De szüksége lehet más, korábban használt alkalmazásokra, melyek biztonságos forrásból (gyártói honlapról) származva kerülnek a számítógépre. Jelezheti továbbá bármely program beszerzését számomra.

Internet, hálózat

A világháló elérhetősége nagyon fontos, illetve használhat otthoni hálózatot is gépei egymás közötti kommunikációjára. Ennek beállításaival is megbízhat. Lehetnek gondok a modemmel, vagy a router-rel is, ilyen jellegű problémákat is kezelek.

Ajánlások

Amenyiben elégedetlen jelenlegi konfigurációjával, úgy jelezheti igényét felém a változtatásra. Ajánlásaim a gép felmérését követően (úgy hardveres, mint szoftveres vonatkozásban) élnek Ön felé és díjmentesek - akkor is, ha nem tőlem rendeli meg a munka elvégzését.

Teljesítmény

Bővítéshez legtöbbször rendelkezésre áll lehetőség - legyen szó akár asztali gépről, akár laptopról. SSD meghajtó segítségével drasztikus sebességnövekedést lehet elérni, a memória bővítés szintén sokat lendíthet a jelenlegi gyorsaságon. Hardveres bővítéshez is kérheti segítségemet.

Biztonság

E szónak már sok jelentése van az informatikában. Én az alábbiakban nyújtok megoldásokat: biztonsági mentés, fájlok távoli elérése, mobil eszközök adatainak elérése számítógépről, vagy más eszközről, adatmegosztás, védelmi szoftver. Igény szerinti más egyedi megoldások kivitelezése.